Design tijdschrift
Design tijdschrift
Jas Die Kan Worden Geconverteerd

Eco Furs

Jas Die Kan Worden Geconverteerd De jas die 7-in-1 kan zijn, is geïnspireerd door de drukke carrièredames die kiezen voor een unieke, ecologische en functionele dagelijkse garderobe. Daarin wordt het oude, maar opnieuw trendy, met de hand genaaide Scandinavische Rya Rug-textiel op een moderne manier opnieuw geïnterpreteerd, wat resulteert in getailleerde wollen kledingstukken die qua prestaties op bont lijken. Het verschil zit hem in detail en dier- en milieuvriendelijkheid. Door de jaren heen zijn de Eco Furs getest in verschillende Europese winterklimaten die hebben bijgedragen aan het perfect ontwikkelen van de kwaliteiten van deze jas en de andere recente stukken.

Naam van het project : Eco Furs, Naam van de ontwerper : Heli Miikkulainen-Gilbert, Naam van de cliënt : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Jas Die Kan Worden Geconverteerd

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.