Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Tas

Collectote

Multifunctionele Tas Collectote is een 3-in-1 tas waarmee je alles kunt organiseren. Scheid uw grote boodschappentas, terwijl u uw benodigdheden in een kleinere tas meeneemt voor reizen, museumbezoeken, lessen, werk en beurzen. De koerierstas is groot genoeg voor meer dan 5 albums van letterformaat, uw laptop en overnachtingsartikelen. Collectote heeft een leren kaarthouder en twee afneembare tassen, gedifferentieerd naar voeringkleur. Het dient in veel verschillende situaties en vervult de behoeften van allerlei soorten mensen, van artiesten tot leidinggevenden.

Naam van het project : Collectote, Naam van de ontwerper : Yun Hsin Lee, Naam van de cliënt : Collectors Club of New York.

Collectote Multifunctionele Tas

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.