Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Predictive Solutions

Huisstijl Predictive Solutions is een leverancier van softwareproducten voor prognostische analyses. De producten van het bedrijf worden gebruikt om voorspellingen te doen door bestaande gegevens te analyseren. Het merkteken van het bedrijf - sectoren van een cirkel - lijkt op cirkeldiagrammen en ook op een zeer gestileerd en vereenvoudigd beeld van een oog in profiel. Het merkplatform "shedding light" is een drijfveer voor alle merkafbeeldingen. Zowel veranderende, abstracte vloeiende vormen als thematisch vereenvoudigde illustraties worden gebruikt als aanvullende afbeeldingen in verschillende toepassingen.

Naam van het project : Predictive Solutions, Naam van de ontwerper : Mikhail Puzakov, Naam van de cliƫnt : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Huisstijl

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.