Design tijdschrift
Design tijdschrift
Trolley Flessendrager

Baretto

Trolley Flessendrager De gewone plastic kist die de afgelopen decennia is gebruikt om glazen flessen te vervoeren, duurzaam, functioneel en ook een hulpmiddel voor zakelijke communicatie, wordt herboren met dezelfde kenmerken in een kleine balk die op wielen beweegt. Een bar, een flessenhouder samen met een klein werkblad, alles in één enkel object, declineerbaar in een oneindig aantal kleuren en merken, geproduceerd in een beperkt aantal stuks.Het hergebruik van merkkratten van plastic geeft het een vintage gevoel, die tegelijkertijd modern is. Het gaat niet alleen om recycling, maar ook om een herinterpretatie van functies.

Naam van het project : Baretto, Naam van de ontwerper : boattiverga studio, Naam van de cliënt : boattiverga studio.

Baretto Trolley Flessendrager

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.