Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kunstmuseum

The Vagrant

Kunstmuseum De architectuur van het New Taipei City Museum of Art, ontworpen door Aleksandar Rudnik Milanovic als een kraanvogel in het nest bij het rivierterras, was gemakkelijk te begrijpen vanaf een afstand, en vanaf elk punt van het park bij de Yingge-rivier. De vorm van het museum was een onbelemmerde, minimalistische, gebalanceerde beweging van de kranen met het atrium als een vogellong waar frisse lucht en zonlicht rechtstreeks het museum binnenkwamen. Met zijn vleugels als tentoonstellingsruimte en de kraanvogels als een kunstthema-restaurant konden de museumgasten genieten van het uitzicht op het landschap en de stad Taipei in de buurt.

Naam van het project : The Vagrant , Naam van de ontwerper : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Naam van de cli├źnt : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Kunstmuseum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.