Design tijdschrift
Design tijdschrift
Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Het project omvat de verbouwing van de bestaande motorfietsreparatiewerkplaats van 72 vierkante meter tot een nieuw barbecuerestaurant. Het werkterrein omvat een volledig herontwerp van zowel de buiten- als de binnenruimte. Het exterieur is geïnspireerd op een barbecue-grillkoppeling met het eenvoudige zwart-witte kleurenschema van houtskool. Een van de uitdagingen van dit project is om in zo'n kleine ruimte te voldoen aan de agressieve programmatische vereisten (40 zitplaatsen in de eetzaal). Bovendien moeten we werken met een ongebruikelijk klein budget (US $ 40.000), inclusief alle nieuwe HVAC-units en een nieuwe commerciële keuken.

Naam van het project : Grill, Naam van de ontwerper : Yu-Ngok Lo, Naam van de cliënt : YNL Design.

Grill Barbeque Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.