Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sensorkraan

miscea KITCHEN

Sensorkraan Het miscea KITCHEN-systeem is 's werelds eerste echt aanraakvrije keukenmengkraan met meerdere vloeistoffen. Door 2 dispensers en een kraan te combineren in één uniek en gebruiksvriendelijk systeem, zijn er geen aparte dispensers meer nodig in de keuken. De kraan is volledig aanraakvrij voor maximale handhygiëne en vermindert de verspreiding van schadelijke bacteriën. Met het systeem kunnen verschillende hoogwaardige en effectieve zepen, reinigings- en desinfectiemiddelen worden gebruikt. Het beschikt over de snelste en meest betrouwbare sensortechnologie die op de markt verkrijgbaar is voor nauwkeurige prestaties.

Naam van het project : miscea KITCHEN, Naam van de ontwerper : Rob Langendijk, Naam van de cliënt : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Sensorkraan

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.