Design tijdschrift
Design tijdschrift
Zitplaatsen Voor Transitrijders

Door Stops

Zitplaatsen Voor Transitrijders Door Stops is een samenwerking tussen ontwerpers, kunstenaars, ruiters en buurtbewoners om verwaarloosde openbare ruimtes, zoals doorgangsstops en braakliggende terreinen, te vullen met zitgelegenheid om de stad aangenamer te maken. De units zijn ontworpen om een veiliger en esthetisch aantrekkelijker alternatief te bieden voor het huidige en zijn doordrenkt met grote tentoonstellingen van openbare kunst in opdracht van lokale kunstenaars, wat zorgt voor een gemakkelijk identificeerbare, veilige en aangename wachtruimte voor ruiters.

Naam van het project : Door Stops, Naam van de ontwerper : Craig L. Wilkins, Naam van de cliënt : Detroit Community Design Center.

Door Stops Zitplaatsen Voor Transitrijders

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.