Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tijdschrift

Going/Coming

Tijdschrift Gebaseerd op het idee van vertrekken en aankomsten is dit bestuursmagazine opgesplitst in twee delen: Going / Coming. Going gaat over Europese steden, reiservaringen en tips om naar het buitenland te gaan. Bevat in elke editie een paspoort van een beroemdheid. Het paspoort van "Republic of Travellers" bevat persoonlijke informatie over die persoon en zijn interview. Komen gaat helemaal over het idee dat het beste van een reis is om naar huis terug te keren. Het gaat over huisdecoratie, koken, activiteiten die met ons gezin te maken hebben en artikelen om beter van ons huis te genieten.

Naam van het project : Going/Coming, Naam van de ontwerper : Catarina Jordão, Naam van de cliënt : .

Going/Coming Tijdschrift

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.