Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tijdschrift

Going/Coming

Tijdschrift Gebaseerd op het idee van vertrekken en aankomsten is dit bestuursmagazine opgesplitst in twee delen: Going / Coming. Going gaat over Europese steden, reiservaringen en tips om naar het buitenland te gaan. Bevat in elke editie een paspoort van een beroemdheid. Het paspoort van "Republic of Travellers" bevat persoonlijke informatie over die persoon en zijn interview. Komen gaat helemaal over het idee dat het beste van een reis is om naar huis terug te keren. Het gaat over huisdecoratie, koken, activiteiten die met ons gezin te maken hebben en artikelen om beter van ons huis te genieten.

Naam van het project : Going/Coming, Naam van de ontwerper : Catarina Jordão, Naam van de cliënt : .

Going/Coming Tijdschrift

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.