Design tijdschrift
Design tijdschrift
Loft Farming Tower

Floating Nests

Loft Farming Tower The Loft London Farm Tower in de vorm van een denkbeeldige gigantische boom waarin twee grote loftformaties als drijvende nesten zijn geplaatst. De visie van een ongekende levenslust (joie de vivre) en tegelijkertijd gebruik maken van de hele Metropolitan logistiek. Het "drijvend nestconcept" is gebaseerd op een hoge benutting van het luchtruim boven het betreffende perceel in verband met een minimale impact op het beschikbare perceeloppervlak. Het belangrijkste gebruik van alle nestniveaus wordt gedefinieerd als een mix van verticale landbouw en bewoonbare loftgebieden.

Naam van het project : Floating Nests, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliƫnt : London .

Floating Nests Loft Farming Tower

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.