Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant En Bar

Wah Marathi

Restaurant En Bar Eenvoud is de sleutel voor dit boetiekrestaurant. Het speelt met een aardse uitstraling, terwijl een vleugje gedurfde kleuren in de vorm van traditionele lokale kunst-e-feiten, displays en handelszaken als dressing fungeren. Natuurlijke elementen - hout, stenen en het meeslepende spel van licht en schaduw verlevendigen de goddelijke ervaring terwijl je van de ene sectie naar de andere stroomt. Het beeldt de Indiase filosofie heel ingenieus uit en biedt ook een functioneel maar emotioneel en visueel genot.

Naam van het project : Wah Marathi, Naam van de ontwerper : Ketan Jawdekar, Naam van de cliƫnt : Magarpatta Clubs and Resorts Pvt. Ltd..

Wah Marathi Restaurant En Bar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.