Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Flowing Arcs

Ring Deze ring is ontworpen om het conventionele concept uit te dagen dat de meeste ringen rond zijn. Het bestaat alleen uit bogen die in een ononderbroken lijn vloeien en kan op één vinger of twee aangrenzende vingers worden gedragen. Omdat het niet rond is zoals de meeste andere ringen, zou het leuk zijn om verschillende manieren te bedenken om het te dragen en het ook te waarderen en ervan te genieten als kunstobject wanneer het niet wordt gedragen. Deze veelzijdige ring kan worden aangepast met verschillende metalen en edelstenen volgens de specificaties van de klant.

Naam van het project : Flowing Arcs, Naam van de ontwerper : Sun Hyang Ha, Naam van de cliënt : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Ring

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.