Design tijdschrift
Design tijdschrift
Studentenflat

Koza Ipek Loft

Studentenflat Koza Ipek Loft is ontworpen door craft312 studio als een studentenpension en jeugdcentrum met een capaciteit van 240 bedden op een oppervlakte van 8000 m2. De bouw van Koza Ipek Loft werd voltooid in mei 2013. Over het algemeen is de toegang tot het pension, de toegang tot het jeugdcentrum, een restaurant, een conferentieruimte en foyer, studiehallen, kamers en administratieve kantoren in veelvouden van 12 verdiepingen tellend gebouw bestaande uit een innovatief, modern en comfortabele leefruimtes zijn ontworpen. Kamers voor 2 personen in de kerncellen gerangschikt per verdieping, twee compartimenten en een 24 persoons gebruik.

Naam van het project : Koza Ipek Loft, Naam van de ontwerper : Craft312 Studio, Naam van de cliƫnt : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft Studentenflat

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.