Design tijdschrift
Design tijdschrift
Elektrische Fiets

ICON E-Flyer

Elektrische Fiets ICON en Vintage Electric hebben samengewerkt om deze tijdloze elektrische fiets te ontwerpen. Ontworpen en gebouwd in Californiƫ in laag volume, combineert de ICON E-Flyer vintage design met moderne functionaliteit, om een onderscheidende en capabele persoonlijke transportoplossing te creƫren. Functies omvatten een bereik van 35 mijl, een topsnelheid van 22 MPH (35 MPH in racemodus!) En een oplaadtijd van twee uur. Externe USB-connector en oplaadpunt, regeneratief remmen en componenten van de hoogste kwaliteit. www.iconelectricbike.com

Naam van het project : ICON E-Flyer, Naam van de ontwerper : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Naam van de cliƫnt : ICON.

ICON E-Flyer Elektrische Fiets

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.