Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Kinderstoel

oUeat

Multifunctionele Kinderstoel nuun kids design mede opgericht door Bruna Vila en Núria Motjé, ontwerpt en produceert multifunctioneel meubilair voor kinderen, met een speciale lijn voor huizen met een tweeling of broers en zussen van vergelijkbare leeftijd. De collectie is gemaakt van hout en witte schoolbordafwerkingen en is bedoeld voor kinderen van 6 maanden tot 10 jaar en is ontworpen om creativiteit en spel te stimuleren, de belangrijkste activiteit van de kindertijd. Bovendien kunnen deze meubels voortdurend worden gerecycled en hergebruikt, en nemen ze zo min mogelijk ruimte in om ze aan te passen aan de behoefte van elk moment.

Naam van het project : oUeat , Naam van de ontwerper : nuun kids design, Naam van de cliënt : Nuun kids design.

oUeat  Multifunctionele Kinderstoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.