Design tijdschrift
Design tijdschrift
Groot Appartement

Attractive Arc

Groot Appartement Deze zaak is een set van grote vlakke appartementen op de bovenste verdieping. Het bouwoppervlak is 260 vierkante meter. De klantengroep die zich bij de ontwikkelaar bevindt, moeten de families zijn met meer populaties. Maar de eigenaar van deze zaak is een gezin van drie personen. Dus de nauwkeurig gesorteerde functies van de oorspronkelijke structuur lijken triviaal en krap. Hierdoor hebben we relatief grote wijzigingen aangebracht in de plattegrondindeling van de hele ruimte. De conventionele gezinslay-outmodus hebben verbroken. De meeste functiegebieden zijn vervaagd behalve de slaapkamers, badkamers, etc. Inmiddels is het als woonhuis eigendom van

Naam van het project : Attractive Arc, Naam van de ontwerper : Sheng Tao, Naam van de cliënt : DEESEN.

Attractive Arc Groot Appartement

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.