Design tijdschrift
Design tijdschrift
Groot Appartement

Attractive Arc

Groot Appartement Deze zaak is een set van grote vlakke appartementen op de bovenste verdieping. Het bouwoppervlak is 260 vierkante meter. De klantengroep die zich bij de ontwikkelaar bevindt, moeten de families zijn met meer populaties. Maar de eigenaar van deze zaak is een gezin van drie personen. Dus de nauwkeurig gesorteerde functies van de oorspronkelijke structuur lijken triviaal en krap. Hierdoor hebben we relatief grote wijzigingen aangebracht in de plattegrondindeling van de hele ruimte. De conventionele gezinslay-outmodus hebben verbroken. De meeste functiegebieden zijn vervaagd behalve de slaapkamers, badkamers, etc. Inmiddels is het als woonhuis eigendom van

Naam van het project : Attractive Arc, Naam van de ontwerper : Sheng Tao, Naam van de cliënt : DEESEN.

Attractive Arc Groot Appartement

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.