Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

5x5

Stoel De 5x5 stoel is een typisch ontwerpproject waarbij de beperking als een uitdaging wordt erkend. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn gemaakt van xilith dat erg moeilijk te vormen is. Xilith is de grondstof die zich 300 meter onder het grondoppervlak bevindt en wordt gecombineerd met een kool. Momenteel wordt het merendeel van de grondstof weggegooid. Vanuit milieuoogpunt genereert dit materiaal afval op het aardoppervlak. Daarom leek het idee over het stoelontwerp erg provocerend en uitdagend.

Naam van het project : 5x5, Naam van de ontwerper : Barbara Princic, Naam van de cliƫnt : Sijaj Hrastnik.

5x5 Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.