Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte

All Love in Town Sales Center

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte Commerciële ruimte zou ook een zakelijk georiënteerde activiteitenruimte kunnen zijn vol kunst en esthetiek, net als een theater en museum. Weinig ontwerpers hebben nooit gedacht dat de intensieve combinatie van mens en omgeving zo essentieel wordt dan we ooit hadden verwacht. We creëerden een binnenruimte die een snaar raakte bij mensen die er binnenkwamen door optimaal gebruik te maken van goedkope materialen - gloeilampen, pingpong- en kerstversieringsballen. maanden op dat moment in de hele branche vanwege het onderscheidende ontwerp.

Naam van het project : All Love in Town Sales Center, Naam van de ontwerper : Raynon Chiu, Naam van de cliënt : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.