Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruiderij Container

Ajorí

Kruiderij Container Ajorí is een creatieve oplossing om verschillende smaakmakers, kruiden en specerijen te organiseren en op te slaan, om te voldoen aan de verschillende culinaire tradities van elk land. Het elegante organische ontwerp maakt het tot een sculpturaal stuk, resulterend in een uitstekend ornament om te reflecteren als gespreksaanzet rond de tafel. Het ontwerp van de verpakking is geïnspireerd op de knoflookhuid en wordt een uniek voorstel voor eco-verpakkingen. Ajorí is een milieuvriendelijk ontwerp voor de planeet, geïnspireerd door de natuur en volledig gemaakt van natuurlijke materialen.

Naam van het project : Ajorí, Naam van de ontwerper : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Naam van de cliënt : photoAlquimia .

Ajorí Kruiderij Container

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.