Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Pillow Stool

Stoel Het is eenvoudig maar omvat veel kenmerken. De stalen staven op de eerste laag en de tweede laag van het zitgedeelte gaan in verschillende richtingen, zodat ze elkaar kruisen om een magische visualisatie te creëren. De bochtenteller van de zijstructuur biedt ronde randen en oppervlakken waar gebruikers comfortabel op kunnen zitten. Tussen de eerste laag en de tweede laag van het zitgedeelte vormen de staven een lege ruimte om tijdschriften of kranten in op te bergen. De kruk geeft gebruikers niet alleen een uitnodigend gebaar, maar biedt hen ook handige functies.

Naam van het project : Pillow Stool, Naam van de ontwerper : Hong Ying Guo, Naam van de cliënt : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.