Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliëf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeën. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.

Naam van het project : NTT COMWARE “Season Display”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalender

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.