Design tijdschrift
Design tijdschrift
Broche

Nautilus Carboniferous

Broche De "Nautilus Carboon" -broche onderzoekt de heilige geometrie├źn van de natuur die betrekking hebben op de gulden snede. Met behulp van high-tech materialen werd de broche vervaardigd met 0,40 mm koolstofvezel / Kevlar composietplaten en zorgvuldig geconstrueerde componenten in goud, palladium en een Tahitiaanse parel. Volledig met de hand gemaakt met de grootste aandacht voor detail, vertegenwoordigt de broche de schoonheid van de natuur, wiskunde en de relatie tussen beide.

Naam van het project : Nautilus Carboniferous, Naam van de ontwerper : Ezra Satok-Wolman, Naam van de cli├źnt : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broche

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.