Design tijdschrift
Design tijdschrift
Broche

Nautilus Carboniferous

Broche De "Nautilus Carboon" -broche onderzoekt de heilige geometrieën van de natuur die betrekking hebben op de gulden snede. Met behulp van high-tech materialen werd de broche vervaardigd met 0,40 mm koolstofvezel / Kevlar composietplaten en zorgvuldig geconstrueerde componenten in goud, palladium en een Tahitiaanse parel. Volledig met de hand gemaakt met de grootste aandacht voor detail, vertegenwoordigt de broche de schoonheid van de natuur, wiskunde en de relatie tussen beide.

Naam van het project : Nautilus Carboniferous, Naam van de ontwerper : Ezra Satok-Wolman, Naam van de cliënt : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broche

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.