Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting En Broche

I Am Hydrogen

Ketting En Broche Het ontwerp is geïnspireerd op de neoplatonische filosofie van macrokosmos en microkosmos, waarbij dezelfde patronen op alle niveaus van de kosmos worden gereproduceerd. Verwijzend naar de gulden snede en fibonacci-reeks, heeft de ketting een wiskundig ontwerp dat de phyllotaxis-patronen nabootst die in de natuur worden waargenomen, zoals te zien in zonnebloemen, madeliefjes en verschillende andere planten. De gouden torus stelt het heelal voor, gehuld in het weefsel van de ruimtetijd. "I Am Hydrogen" vertegenwoordigt tegelijkertijd een model van "The Universal Constant of Design" en een model van het heelal zelf.

Naam van het project : I Am Hydrogen, Naam van de ontwerper : Ezra Satok-Wolman, Naam van de cli├źnt : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Ketting En Broche

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.