Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentieel

Baan Citta

Residentieel Het belangrijkste ontwerpconcept was het creƫren van een Shambhala op aarde - een mythisch koninkrijk dat in oude boeddhistische teksten wordt beschreven als het 'zuivere land'. Boeddhisten geloven dat de creatie van Shambhala de creatie is van het ultieme spirituele paradijs. Een van de meest rustgevende maar verrassende aspecten van het Baan Citta-ontwerp is het gebruik van kleur. Conservatief, neutrale kleuren zijn het prominente kleurenschema dat door ontwerpers voor moderne huizen is gekozen. Baan Citta demonstreert de moderniteit van het plezier van kleur op een neutraal palet te midden van de kleuren van de aarde in de natuur.

Naam van het project : Baan Citta, Naam van de ontwerper : Catherine Cheung, Naam van de cliƫnt : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Residentieel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.