Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorinrichting

Brockman

Kantoorinrichting Als investeringsmaatschappij in de mijnbouwsector zijn efficiëntie en productiviteit sleutelaspecten in de bedrijfsroutine. Het ontwerp is aanvankelijk geïnspireerd door de natuur. Een andere inspiratie die in het ontwerp naar voren komt, is de nadruk op geometrie. Deze sleutelelementen stonden in de voorhoede van de ontwerpen en werden dus visueel vertaald door het gebruik van geometrische en psychologische inzichten in vorm en ruimte. Om het prestige en de reputatie van het commerciële gebouw van wereldklasse te behouden, wordt een unieke bedrijfsarena geboren door het gebruik van glas en staal.

Naam van het project : Brockman , Naam van de ontwerper : Catherine Cheung, Naam van de cliënt : THE XSS LIMITED.

Brockman  Kantoorinrichting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.