Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stedelijk Logistiek Systeem

link

Stedelijk Logistiek Systeem Link is een gesynchroniseerd stadslogistiek systeem dat gebruik maakt van de bestaande OV-infrastructuur. Het systeem maakt een naadloze en duurzame distributie van vracht in de stad mogelijk. Het is een netwerk dat verbinding maakt tussen consolidatiecentra, buurtopslagruimten en lokale bedrijven met een vloot van robotachtige, elektrische voertuigen. Door bussen en trams te volgen, navigeren de voertuigen door de stad zonder het verkeer te hinderen. Het Link-systeem verkort de distributieafstanden, waardoor de behoefte aan vrachtwagens wordt verminderd en er alternatieve leveringsopties worden geopend voor de laatste halve mijl.

Naam van het project : link, Naam van de ontwerper : Ayelet Fishman, Naam van de cliƫnt : Ayelet Fishman.

link Stedelijk Logistiek Systeem

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.