Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbaar Plein

Brieven Piazza

Openbaar Plein De inspiratie achter dit ontwerp is de genegenheid voor de eenvoud en het inzicht van de abstractie en symboliek van Mondriaan met een vleugje karakter en authenticiteit zoals aangegeven in de historische Square Kufic-kalligrafie. Dit ontwerp is een manifestatie van een coherente versmelting tussen stijlen en pleit voor de boodschap dat er een mogelijkheid is om verschillende schijnbaar tegenstrijdige stijlen te mengen met betrekking tot observatie met het blote oog, terwijl wanneer je diep in de filosofie erachter graaft, er overeenkomsten zouden zijn die zouden resulteren in een samenhangend kunstwerk dat is aantrekkelijk en onbegrijpelijk.

Naam van het project : Brieven Piazza , Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliënt : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Openbaar Plein

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.