Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stadsvernieuwing

Tahrir Square

Stadsvernieuwing Het Tahrir-plein is de ruggengraat van de Egyptische politieke geschiedenis en daarom is het nieuw leven inblazen van het stadsontwerp een politieke, ecologische en sociale wens. Het masterplan omvat het afsluiten van een aantal straten en het samenvoegen met het bestaande plein zonder de verkeersstroom te verstoren. Drie projecten werden vervolgens gemaakt om een recreatieve en commerciële functie te huisvesten, evenals een gedenkteken om de moderne politieke geschiedenis van Egypte te markeren. In het plan is rekening gehouden met voldoende ruimte voor wandel- en zitplekken en een hoge groenverhoudingen om kleur in de stad te brengen.

Naam van het project : Tahrir Square, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliënt : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Stadsvernieuwing

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.