Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kolombalkstructuur

Brackets

Kolombalkstructuur Het ontwerp is een technische oplossing om gemoduleerde systemen te bieden om de nutteloze ruimtes in daken over de hele wereld te rehabiliteren, terwijl ze zich aanpassen aan de vorige structuur van elk gebouw. Een van de multifunctionele functies is het besparen van elektriciteit. Het is ook esthetisch ontworpen om in het interieur te functioneren, hetzij door de bekleding die erin is voorzien, in verschillende materialen of afwerkingen, of door de meubelaccenten zoals aanrechtbladen, tafels en scheidingswanden. Het biedt ook een zonneboilersysteem dat de ruimtes energetisch duurzaam maakt.

Naam van het project : Brackets, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Kolombalkstructuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.