Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Cell

Salontafel Dit meubelstuk is bedoeld om de kwaliteit en de esthetiek van de binnenruimte te verbeteren en om problemen rond consumptie en massaproductie aan de orde te stellen. Dit project bestaat uit cellen. Elke cel komt overeen met een andere behoefte, een andere opslagruimte, van verschillende grootte en kleur. Kleuren staan in wisselwerking met elkaar en met de ruimte waarin ze zijn geplaatst. De salontafel kan op wielen staan om mobiliteit te vergemakkelijken. Indien niet op wielen, kan elke cel van de rest worden gescheiden en als bijzettafel worden geplaatst. Bovendien kunnen cellen van dezelfde kleur en grootte worden herhaald en op de muur worden geplaatst.

Naam van het project : Cell, Naam van de ontwerper : Anna Moraitou, Naam van de cliënt : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Salontafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.