Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Athos

Salontafel Geïnspireerd door de mozaïekpanelen gemaakt door de Braziliaanse modernistische kunstenaar Athos Bulcao, werd deze salontafel met verborgen lades ontworpen om de schoonheid van zijn panelen - en hun heldere kleuren en perfecte vormen - naar de binnenruimte te brengen. Bovenstaande inspiratie werd gecombineerd met een handwerk voor kinderen bestaande uit vier luciferdoosjes die aan elkaar zijn gelijmd om een tafel voor een poppenhuis te bouwen. Door het mozaïek verwijst de tafel naar een puzzeldoos. In gesloten toestand vallen de lades niet op.

Naam van het project : Athos, Naam van de ontwerper : Patricia Salgado, Naam van de cliënt : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Salontafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.