Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciële Ruimte & Vip Wachtkamer

Commercial Area, SJD Airport

Commerciële Ruimte & Vip Wachtkamer Dit project sluit aan bij de nieuwe trend in groen design Luchthavens in de wereld, het integreert winkels en diensten binnen de terminal en laat de passagier een ervaring meemaken tijdens zijn instantie. GREEN Airport Design Trend neemt ruimtes op met een groenere en duurzamere ontwerpwaarde voor de luchthaven, het geheel van de commerciële ruimte wordt verlicht door natuurlijk zonlicht dankzij een monumentale glazen gevel die uitkijkt op de landingsbaan. VIP Lounge is ontworpen met het oog op een organisch en vooruitstrevend celontwerp. De gevel biedt privacy in de kamer zonder het uitzicht naar buiten te blokkeren.

Naam van het project : Commercial Area, SJD Airport, Naam van de ontwerper : sanzpont [arquitectura], Naam van de cliënt : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Commerciële Ruimte & Vip Wachtkamer

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.