Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kleed

Folded Tones

Kleed Tapijten zijn van nature plat, het doel was om dit simpele feit uit te dagen. De illusie van driedimensionaliteit wordt bereikt met slechts drie kleuren. De verscheidenheid aan tinten en diepte van het vloerkleed is afhankelijk van de breedte en dichtheid van de strepen, in plaats van een groot kleurenpalet dat kan passen bij een bepaalde ruimte, waardoor het flexibel kan worden gebruikt. Van bovenaf of ver weg lijkt het kleed op een opgevouwen laken. Als u er echter op zit of ligt, is de illusie van de plooien mogelijk niet waarneembaar. Dit leidde tot het gebruik van eenvoudige herhalende lijnen die van dichtbij kunnen worden genoten als een abstract patroon.

Naam van het project : Folded Tones, Naam van de ontwerper : Enoch Liew, Naam van de cliënt : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Kleed

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.