Design tijdschrift
Design tijdschrift
Retail

Sport In Street

Retail We begonnen het ontwerp met verschillende moodboards die verschillende interessegebieden van de jeugd bepaalden. De thema's technologie, sociale netwerken, streetart en natuur werden overgenomen om een straatcultuurwinkel te creëren. Industriële materialen werden gebruikt in alle meubels in de winkel om een coole vooruitzichten samen met natuurlijke materialen die de sfeer opwarmen en streven naar het gevoelige evenwicht. het ingewikkelde ontwerp zorgt voor grote opwinding in de verborgen hoeken van de winkel. hoge display stands in het midden maken de klanten nieuwsgierig door geheimhouding te brengen.

Naam van het project : Sport In Street , Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : SPORT IN STREET.

Sport In Street  Retail

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.