Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sensorkraan

miscea LIGHT

Sensorkraan De miscea LIGHT-serie met sensor geactiveerde kranen hebben een geïntegreerde zeepdispenser die rechtstreeks in de kraan is ingebouwd voor gemak en maximale handhygiënevoordelen. Met behulp van snelle en betrouwbare sensortechnologie geeft het zeep en water af voor een hygiënische en ergonomische handwaservaring. De ingebouwde zeepdispenser wordt geactiveerd wanneer de hand van een gebruiker de zeepsector passeert. Zeep wordt dan pas afgegeven als de hand van een gebruiker onder de zeepuitlaat van de kraan wordt geplaatst. Water kan intuïtief worden opgenomen door uw handen onder de wateruitlaat te houden.

Naam van het project : miscea LIGHT, Naam van de ontwerper : Rob Langendijk, Naam van de cliënt : miscea GmbH.

miscea LIGHT Sensorkraan

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.