Design tijdschrift
Design tijdschrift
Voedselvoeder

Food Feeder Plus

Voedselvoeder De Food Feeder Plus helpt niet alleen kinderen om alleen te eten, maar betekent ook meer zelfstandigheid voor de ouders. Baby's kunnen zichzelf vasthouden en erop zuigen en kauwen nadat u voedsel van hun ouders heeft fijngemaakt. De Food Feeder Plus heeft een grotere, flexibele siliconen zak om de groeiende eetlust van baby's te stillen. Het is een essentiƫle voeding die het de kleintjes mogelijk maakt om op een veilige manier te genieten van vers vast voedsel. Het voedsel hoeft niet gepureerd te worden. Plaats het voer eenvoudig in de siliconenzak, sluit de kliksluiting en baby's kunnen zichzelf voeden met vers voedsel.

Naam van het project : Food Feeder Plus, Naam van de ontwerper : Kidsme, Naam van de cliƫnt : kidsme.

Food Feeder Plus Voedselvoeder

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.