Design tijdschrift
Design tijdschrift
Recreatievoorzieningen

Winter under the roof

Recreatievoorzieningen In Astana zijn er geen bergopwaartse ski-activiteiten. Voor bergactiviteiten en om zich voor te bereiden om te concurreren in alpineskiën, werd het object uitgevonden, het indoor skicentrum. Het biedt drie soorten routes voor verschillende eigendomsvaardigheden van skiën. Ontworpen stands voor toeschouwers om sportevenementen te bekijken. Hotel ontworpen voor buitenlandse atleten en bezoekerscentrum. Op de gevel weerspiegelt het idee van de bergkloof met sneeuw bedekt ijs. Steuncentrum verstild lijken op ijspegels. Het idee van zo'n centrum is gericht op het promoten van skiën in Kazachstan.

Naam van het project : Winter under the roof, Naam van de ontwerper : Ozimuk Tatyana, Naam van de cliënt : The diploma project.

Winter under the roof Recreatievoorzieningen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.