Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamermeubels

Eleganza

Badkamermeubels De Eleganza badkamermeubelcollectie is ontworpen met als doel de precisie, elegantie en sensaties van meubelmakers en handgemaakte producten met een moderne aanpak na te bootsen en een frisse toets te brengen aan de badkamercultuur. modern, artistiek en innovatief verhaal dat zachte en scherpe lijnen combineert met een simpele balans.

Naam van het project : Eleganza, Naam van de ontwerper : Isvea Eurasia, Naam van de cli├źnt : ISVEA.

Eleganza Badkamermeubels

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.