Design tijdschrift
Design tijdschrift
Douche

Rain Soft

Douche Het watervalgezicht in de natuur kan iedereen aantrekken en er naar kijken of onder douchen, kan een ontspannend gevoel creëren. Dus het was nodig om de ontspannende scène van de waterval in huizen en appartementen te simuleren, zodat men de vreugde van het douchen kan ervaren onder de waterval thuis. er zijn twee soorten spatten in dit ontwerp. Vuistmodus: de dichtheid of concentratie van het water is in het midden en men kan het lichaam wassen Tweede modus: het water wordt verticaal uit de ring gegoten en men kan shampoo gebruiken en hij is omgeven door een muur van water en deze muur kan worden l

Naam van het project : Rain Soft , Naam van de ontwerper : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Naam van de cliënt : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Douche

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.