Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bijzettafel

TIND End Table

Bijzettafel De TIND-eindtafel is een kleine, milieuvriendelijke tafel met een sterke visuele aanwezigheid. Het gerecyclede stalen blad is met waterstraal gesneden met een ingewikkeld patroon dat levendige licht- en schaduwpatronen creëert. De vormen van de bamboepoten worden bepaald door de patronen in het stalen blad, en elk van de veertien poten gaat door het stalen blad en wordt vervolgens vlak uitgesneden. Van bovenaf gezien creëert de gecarboniseerde bamboe een opvallend patroon, naast het geperforeerde staal. Bamboe is een snel hernieuwbare grondstof, aangezien bamboe een snelgroeiend gras is en geen houtproduct.

Naam van het project : TIND End Table, Naam van de ontwerper : Nils Finne, Naam van de cliënt : FINNE Architects.

TIND End Table Bijzettafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.