Design tijdschrift
Design tijdschrift
Messenblok

a-maze

Messenblok Het ontwerp van het messenblok met een doolhof heeft tot doel onze mentale en visuele zintuigen gelijkelijk te stimuleren. De manier waarop het messen opslaat en organiseert, is op een unieke manier geïnspireerd door het spel uit de kindertijd dat we allemaal kennen. Door esthetiek en functionaliteit perfect samen te voegen, dient een doolhof zijn doel en, nog belangrijker, bouwt het een band met ons op die emoties van nieuwsgierigheid en plezier oproept. Puur in zijn vorm laat een doolhof ons genieten van zijn eenvoud die zoveel meer doet met minder. Hierdoor zorgt a-doolhof voor een authentieke productinnovatie met een onvergetelijke gebruikerservaring en een bijpassende look.

Naam van het project : a-maze, Naam van de ontwerper : Prompong Hakk, Naam van de cli├źnt : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Messenblok

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.