Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wastafel

Spiral

Wastafel Zoet water is een van de meest waardevolle natuurlijke hulpbronnen; we hebben de verhalen en legendes gehoord dat slangen de waardevolle en kostbare schatten bewaken. Dat is waarom we ons hebben laten inspireren door een slang die om een conisch waterbad is gewikkeld om het te beschermen. Een ander kenmerk is dat het gebruik van de handen om de waterkraan te openen niet voor iedereen prettig is op openbare plaatsen. In dit ontwerp wordt een pedaal gebruikt om de kraan te openen en te sluiten door een voetpedaal in te drukken.

Naam van het project : Spiral, Naam van de ontwerper : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Naam van de cliƫnt : AQ QALA BINALAR.

Spiral Wastafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.