Design tijdschrift
Design tijdschrift
Etiketten

Stumbras Vodka

Etiketten Deze klassieke wodkacollectie van Stumbras doet de oude Litouwse wodka-tradities herleven. Design maakt een oud traditioneel product dichtbij en relevant voor de hedendaagse consument. De groene glazen fles, datums die belangrijk zijn voor het maken van Litouwse wodka, legendes gebaseerd op echte feiten en aangename, opvallende details - de gekrulde uitgesneden vorm doet denken aan oude foto's, de schuine balk aan de onderkant die de klassieke symmetrische compositie aanvult, en de lettertypen en kleuren die de identiteit van elk submerk uitstralen - dit alles maakt de traditionele wodkacollectie onconventioneel en interessant.

Naam van het project : Stumbras Vodka, Naam van de ontwerper : Asta Kauspedaite, Naam van de cliƫnt : Stumbras.

Stumbras Vodka Etiketten

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.