Design tijdschrift
Design tijdschrift
Grote Verlichte Plantenpot

Divine

Grote Verlichte Plantenpot Dit is een grote lichtpot, gemaakt van een of twee stukken opaal plastic. De pot heeft helemaal geen bodem. Dus je legt het rond een groeiende boom. En randen aan elkaar vastmaken door "snelle sloten". En naar de bodem komt een LED-lampje dat een licht geeft aan de pot en een boom en een omtrek. Het belangrijkste verschil voor anderen is dat je dit rond een groeiende boom plaatst. Je zet daar geen boom om te groeien.

Naam van het project : Divine, Naam van de ontwerper : Ari Korolainen, Naam van de cliƫnt : Adessin Oy.

Divine Grote Verlichte Plantenpot

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.