Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Meline

Kruk Meline is een innovatieve kruk met opbergruimte. Het minimale ontwerp is voorzien van een plank en een pin voor het ophangen van een jas en een tas. De plank is ideaal voor het opbergen van gereedschap en bezittingen van studenten en kan naar buiten worden uitgeschoven om sommige items binnen handbereik te houden. Het is lichtgewicht met een hardhouten frame en laminaat zit / plank. Het ontwerp is beïnvloed door de stijl van DeStijl. Meline is een betrouwbare kruk, een kruk die je "een vriend" kunt noemen.

Naam van het project : Meline, Naam van de ontwerper : Eliane Zakhem, Naam van de cli├źnt : E Zakhem Interiors.

Meline Kruk

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.