Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Meline

Kruk Meline is een innovatieve kruk met opbergruimte. Het minimale ontwerp is voorzien van een plank en een pin voor het ophangen van een jas en een tas. De plank is ideaal voor het opbergen van gereedschap en bezittingen van studenten en kan naar buiten worden uitgeschoven om sommige items binnen handbereik te houden. Het is lichtgewicht met een hardhouten frame en laminaat zit / plank. Het ontwerp is beïnvloed door de stijl van DeStijl. Meline is een betrouwbare kruk, een kruk die je "een vriend" kunt noemen.

Naam van het project : Meline, Naam van de ontwerper : Eliane Zakhem, Naam van de cliënt : E Zakhem Interiors.

Meline Kruk

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.