Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

DARYA

Stoel In feite is deze stoel geïnspireerd door een mooi tienermeisje, een mooi, speels meisje dat degelijk, elegant en toch ontspannen is! met langgerekte arm en benen. dit is een stoel die ik met liefde heb ontworpen, en het is allemaal met de hand gesneden. De naam van dat meisje is 'Darya'.

Naam van het project : DARYA, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cli├źnt : Ali Alavi design.

DARYA Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.